Aleksandar MIJATOVIĆ, Danijela MAROT KIŠ, Personifik(a)cije. Književni subjekt i politika impersonalnosti - Peternai Andrić, Kristina (Anafora, 2022)
Aleksandar MIJATOVIĆ, Danijela MAROT KIŠ, Personifik(a)cije. Književni subjekt i politika impersonalnosti