Zapisi o totalitarizmu. Zbornik radova s Drugog znanstvenog skupa „Dani praktičke filozofije“ - Kurmaić, Branimir (Anafora, 2022)
Zapisi o totalitarizmu. Zbornik radova s Drugog znanstvenog skupa „Dani praktičke filozofije“