Maska kao disimulacija ili što (pandemijska) maska disimulira - Reznić Brenko, Tajana (Anafora, 2023)
Osvrt na skupnu izložbu Disimulacija maske (23. 1. 2020. – 6. 2. 2021.) u koprivničkoj AK galeriji prema kustoskoj koncepciji Suzane Marjanić