Moćno djelo ženske ruke. Ružica Pšihistal, Studije o Marulićevoj Juditi - Šimić , Krešimir (Anafora, 2023)
Recenzija knjige R. Pšihistal: Studije o Marulićevoj Juditi, Hrvatska sveučilišna naklada, Zagreb, 2022, 330 str.