Polidiskurzivna studija o interpretaciji (suvremene) poezije. Nedžad Ibrahimović, (Či)talac lirske pjesme. Tumačenje savremene poezije, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, Podgorica, 2022. - Šunjić, Ivan (Anafora, 2024)
Polidiskurzivna studija o interpretaciji (suvremene) poezije. Nedžad Ibrahimović, (Či)talac lirske pjesme. Tumačenje savremene poezije, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, Podgorica, 2022.