Zrcalo i znak. O bosanskohercegovačkoj teatrologiji druge polovice 20. stoljeća. Tina Laco, Bosanskohercegovačka teatrologija nakon Drugog svjetskog rata, Muzej književnosti i pozorišne umjetnosti BiH, Sarajevo, 2022. - Meić, Perina (Anafora, 2024)
Zrcalo i znak. O bosanskohercegovačkoj teatrologiji druge polovice 20. stoljeća. Tina Laco, Bosanskohercegovačka teatrologija nakon Drugog svjetskog rata, Muzej književnosti i pozorišne umjetnosti BiH, Sarajevo, 2022.