Miroslava Hadžihusejnović Valašek, Najstarije zbirke tradicijske glazbe iz Slavonije: Uspomene na stari Brod Ignjata Alojzija Brlića (1830-ih) i Južno slavljanske pučke pĕsme Karla Catinellija (1849) - Stipčević, Ennio (Anafora, 2023)
Miroslava Hadžihusejnović Valašek, Najstarije zbirke tradicijske glazbe iz Slavonije: Uspomene na stari Brod Ignjata Alojzija Brlića (1830-ih) i Južno slavljanske pučke pĕsme Karla Catinellija (1849)