Tekst, tekstura i kontekst šokačke i bunjevačke tradicijske kulture – zemlja, ljudi i baština - Kurmaić, Žaklina (Anafora, 2023)
Prikaz zbornika: Tradicijska kultura i kulturna baština Šokaca i Bunjevaca − zemlja, čuvari i baštinici. Uredile Ružica Pšihistal i Katarina Dimšić. Šokačka grana Osijek – Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata, Osijek – Subotica, 2018., 380 str.