Međuovisnost teksta i konteksta engleske književnosti - Periš, Lucija (Anafora, 2023)
Prikaz monografije: Ljubica Matek, English Literature in Context. From Romanticism until the Late Twentieth Century, Filozofski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Osijek, 2020.