Novi pogled na Kačićev Razgovor ugodni. Miroslav Palameta, Literarni izvori i pjesnička radionica u Razgovoru ugodnom. - Dragić , Marko (Anafora, 2023)
Prikaz monografije Miroslava Palamete "Literarni izvori i pjesnička radionica u Razgovoru ugodnom"