Proza iz „kule od bjelokosti“ – od dokumenta do kritike vremena. Jadranka Zlomislić, Politics in the Ivory Towers: The American Academic Novel 1950–1980, Filozofski fakultet, Osijek, 2023., 152 str. - Runtić, Sanja (Anafora, 2024)
Proza iz „kule od bjelokosti“ – od dokumenta do kritike vremena. Jadranka Zlomislić, Politics in the Ivory Towers: The American Academic Novel 1950–1980, Filozofski fakultet, Osijek, 2023., 152 str.